Vieille Villers

zaterdag, mei 20, 2006

Links- of Rechtsogig?

Denk je toch heel wat te weten, hoor je opeens dat je links- of rechts ogig kan zijn. Oftwel dat je linker of rechter oog dominant is. En het is nog serieus zo ook.

Hoe weet je of je linksogig bent? Wijs, met gestrekte arm en met beide ogen open, op een boom.
Doe dan je rechteroog dicht.Wijst de vinger nog steeds naar de boom, dan ben je linksogig.

En jawel, ik ben linkshandig en linksogig. Jij?

vrijdag, mei 19, 2006

Naar welk festival gaan we?

Hier is een lijstje met suggesties:


28 mei 2006 Dunya Festival
Rotterdam - Park bij de Euromast

25-06-2006 Parkpop
Zuiderpark, Den Haag
http://www.parkpop.nl
Onder andere Kaizers Orcheastra, Kelis en The Infadels

02-07-2006 Metropolis
Zuiderpark, Rotterdam
http://www.metropolisfestival.nl
The Wrens, (voor de rest ken ik weinig, maar dat hoeft niks te zeggen)

Of toch maar naar Lowlands?
18-19-20 augustus
www.lowlands.nl
Bloc Party, Fun Lovin Criminal, Audioslave, Hard-Fi, Jose Gonzalez, Massive Attack, The Shins

woensdag, mei 17, 2006

Ayaan Hirshi Ibook of Ayaan Hirschi MacBook

Ok, ok.. Niet alleen Ayaan weet niet meer zeker wie ze is, maar ik heb deze week nog zo'n namenverstrengeling gevonden.

Hij heet Macbook, vroeger (lees: vorige week nog) was het Ibook, kind van de generatie notebook, lid van de clan Apple. Ja ja mensen. De G4 is nu definitief vervangen door Intel en ja mensen, dit meisje heeft hem vanochtend besteld. Een 13,3 inch breedbeeld Macbook met (heel handig) een afstandsbediening. Niet onbelangrijk: ingebouwde Isight en 100 gb harddisc. Meer specificaties? Zelf even op de apple site kwijlen of over een week bij mij komen kijken natuurlijk.

Op dit moment heb ik nog geen gebruikerservaringen, maar die zal ik uiteraard breed op dit forum bespreken. Eerste vraag blijft natuurlijk: Is deze nou inderdaad 5x zo snel als de oude? Ik heb geen idee. Mijn oude was een Vaio en daarvan is naar 2 jaar zo'n priegelig dingetje van het moederbord losser gaan zitten, waardoor hij het nu niet meer wil doen. (als er nog mensen onderdelen zoeken!)

maandag, mei 15, 2006

M:I:3

Wie had gedacht dat Tom Cruise in deel 3 van Mission Impossible zijn karakter psychologisch uit zou diepen? Niemand, en dus heeft hij dat maar achterwege gelaten. Er zijn gelukkig wel genoeg technische snufjes en ontploffingen om je een tijdje te vermaken, en Tom en zijn vriendjes moeten weer op tal van plaatsen inbreken en vervolgens weer wegkomen, wat ze weer creatief voor elkaar krijgen. De karakter zijn zoals altijd flinter en flinterdun, en de verhaallijn (zeg maar het verhaalstreepje) is dat ze achter de 'rabbitfoot' aanzitten. Wat de rabbitfoot is blijft onduidelijk, maar het is slecht en de slechterikken mogen het niet hebben. Nog 1 tip: je wil de laatste 5 minuten, zoals bij elke Tom Cruise film tegenwoordig, niet zien. Loop weg als de slechterik dood is, je zal me dankbaar zijn...

Sterre toevoeging

www.sterrehemel.blogspot.com / picture www.doyouknowflo.nl